KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Beer pong regler - Her er de officielle ✔️

Beer pong regler - Her er de officielle ✔️

Vil du gerne vinde titlen som beerpongmester i aften? Det klæder vi dig på til ved at sætte dig ind i alle officielle regler for det populære beerpong. Skål på det! 

Vil du for en gangs skyld gerne være sikker på, hvordan reglerne egentligt er i beerpong? Også for at sikre at de andre ikke snyder dig for at kunne vinde? Vi har samlet alle beerpong regler, så du kan sætte godt gang i festen, uden I bliver uenige om, hvordan reglerne nu lige er skruet sammen.

Hvad er beerpong?

Lad os først og fremmest lige få helt styr på, hvad beerpong er, og hvorfor det er den perfekte selskabsleg på en fredag eller lørdag aften sammen med vennerne.

Beerpong består af i alt 10 kopper i hver ende af et beerpongbord (eller hvad du nu bruger), som placeres i en trekant. Hertil er der også to bolde, som skal bruges til at ramme de andres kopper. 

Hvad der dog gør denne egentligt ret simple selskabsleg til et hit i weekenderne er, at det ikke bare er et spil, hvor det gælder om at være bedst. Nej, det gælder om at være et godt team, der kan finde ud af at arbejde godt sammen. For på denne måde vinder man beerpong! 

Men, det er faktisk også lidt seriøst, da der i Danmark rent faktisk findes Danish Series Of Beer Pong, der afholder turneringer rundt om på barer i Danmark. Så det er bare i gang med at øve! 

Hvad skal man bruge til beerpong?

Inden vi går i gang med reglerne, er det vigtigt at få styr på, hvad der skal bruges til beerpong. Til duellen skal der bruges et bord (behøver ikke være et officielt bord), to bolde og tyve beerpongkopper.

Det er en fordel at benytte kopper i plastik, så de ikke går i stykker, hvis de skulle gå hen og vælte. Vil I ikke bruge de samme kopper, når en ny omgang sættes i gang, skal der naturligvis også købes en del flere. 

Når alt er skaffet, skal det stilles op på følgende måde:

  • Der placeres 10 kopper i en trekant i hver ende af bordet.
  • Trekanten skal bestå af rækker af fire, tre, to og en kopper, som peger mod modstanderen.
  • Alle kopper fyldes ca. 1/3 op med øl (eller cider hvis øl ikke er toppen af poppen). Fyld lige meget i alle kopper.
  • I hver ende af bordet stilles også en kop med rent vand, som bolden kan skylles i.

Reglerne  

Beerpong er ikke for sjov og reglerne skal være på plads, inden I går i gang, så I ikke bliver uvenner undervejs.

Reglerne her er til nybegyndere og følger de officielle regler for beerpong, der bruges til Danish Series Of Beer Pong.

Start spillet

  • Lav to hold af 2-3 personer.
  • Start spillet med sten, saks, papir.

Albue
Når der kastes, skal albuen være bag bordets kant. Ellers er der omkast. Sig det til modstanderen, inden der kastes, da det er god skik (hvis albuen overskrider).

Double
Når dit hold rammer i to forskellige kopper i samme runde, bliver det kaldt for en double. De ramte kopper skal fjernes, og I får to hele ekstra kast. Dog må I ikke omrokere kopperne efter en double – det må I først ved starten af næste runde. 

Triple
Når du og din holdkammerat rammer i den samme kop, bliver det kaldt for en triple. Den ramte kop skal fjernes sammen med to andre kopper, som jeres modstanderhold bestemmer.

Omrokering af kopper (re-rack)
Under kampen må hvert hold omrokere og samle modstanderens kopper én gang. Husk, det skal ske, når det er jeres tur, og inden I kaster med boldene.

Forsvar
Under spillet må man gerne beskytte og forsvare sine kopper. Derfor må I gerne have hænderne foran kopperne, når modstanderen kaster. Bliver din eller din holdkammerats hånd ramt, mens den er over bordet, tæller det som en ramt kop – og derfor skal der fjernes en kop, også selvom det måske ikke så ud som om, at bolden ville ramme.

Bouncer bolden er det også tilladt at slå bolden væk. Den skal dog have ramt bordet først. Samme regel gælder, hvis bolden rammer en kant og hopper op i luften. 

Spill it
Kommer man til at vælte en af sine egne kopper, tæller den og skal fjernes. Uanset hvornår eller hvordan det sker.

Fumble
Taber du eller holdkammeraten en bold ned i en af jeres kopper tæller det, og den skal dermed fjernes. Så lad være med at fumle rundt med bolden!

Nu skulle du være fuldstændig klar til at give den fuld gas med beerpong! Det er selvfølgelig altid tilladt selv at finde på regler – men kan I ikke enes om dem, er det en god ide at holde jer til de officielle beerpong regler.

 

 


1 kommentar

  • Nicholas Neipper

    Kock kan ikke lide reglerne.

Skriv en kommentar