KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Om os

Er du klar til festivalsæsonen i 2023 ?
På Festivalkits.dk finder du alt det, der er nødvendigt for at holde logistikken kørende – ud over den fede musik, øllerne og den høje stemning. Vi har det billige festivaltelt og luftmadras, så du kan komme til kræfter til næste aftens fest, festivalstolen med de traditionelle øl holdere, og alt praktisk tilbehør, som du ikke kan undvære, når du slår lejr på festivalpladsen.

Festivaludstyr til dit budget
Vi ved, at dit budget går til billetter og de håndholdte, så derfor har vi tilpasset vores udvalg af udstyr og tilbehør, sådan at prisen matcher dit behov – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det billigste tilbehør som du finder hos os, er produceret af de bedste på markedet, og vi køber så meget ind, at du kan få det til langt bedre priser end andre steder.

Lejrhygge, gaffa og vejrudsigt
Med et billigt telt, vanddunk og luftmadras, kan du med cirka to meter gaffa tape hurtig få en camp op og stå, og så bruge den resterende tid til at hænge ud og hygge. Det gælder om at være forberedt på lidt af hvert, når du er på camp. Ingen kan forudsige vind og vejr, så en presenning er bare et must – enten til at modstå styrtende regnvejr eller til en hjemmelavet solskærm.

Levering direkte til festivalpladsen
Vi har ikke bare billige festivaltelte – vi tilbyder også en helt unik service. Undgå slæberiet til festivalpladsen og få leveret hele molevitten direkte til enten Roskilde eller Jelling. 

Respons fra kunder
Vi sætter pris på respons og feedback fra kunder, og er generelt glade for at kommunikere med vores kunder. Man er altid velkommen til at stille spørgsmål, komme med ris/ros på vores mail Kundeservice@Festivalkits.dk eller via vores facebookside / live chat.