KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Buffalo drukspil - her er reglerne ✔️

Buffalo er et populært drukspil, der spilles af mindst tre personer. Spillerne sidder i en rundkreds, og en person starter spillet ved at slå sig på den ene skulder med den modsatte hånd. Hvis personen slår sig på højre skulder med venstre hånd, skal spillet fortsætte mod højre, og omvendt.

Den person, spillet sendes videre til, fortsætter spillet på samme måde og må selv vælge, om det skal sendes til højre eller venstre ved at bruge de samme regler som før.

Når en person får 7, skal personen pege på to forskellige personer med krydsede hænder. Den person, som den nederste arm peger på, skal fortsætte spillet.

Når en person får 14, skal personen pege på to personer med krydsede hænder. Den person, som den øverste arm peger på, skal fortsætte spillet.

Spillet slutter ved 21, hvor personen, der skulle have sagt 21, i stedet skal sige "Buffalo" og pege mod en person. Denne person skal lave en regel til næste runde, såsom at man skal springe et tal over eller lignende. Personen kan også vælge at ophæve en regel, som en anden spiller tidligere har lavet, hvis der har været flere runder.

Hvis en person laver fejl eller er for langsom, skal personen drikke et shot, og spillet skal starte forfra. Det er også muligt at straffe personen, der bliver Buffalo, men dette ender ofte uretfærdigt.


Skriv en kommentar