KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Hold dine drikkevarer kolde på festival

Praktisk info -

Hold dine drikkevarer kolde på festival

Når du skal på festival er der mange ”småting” du bør have styr på inden du kommer afsted. Dette kan blandt andet være strøm til mobilen, korrekt påklædning til vejret, opbevaring af mad samt drikke og ikke mindst teltet.

Lad os fokusere på muligvis det vigtigste på festivalen, og det er nemlig dine drikkevarer!

Øl, cider, sodavand og diverse flasker skal helst holdes kolde over en festival. Men det kan være ganske svært når køletasken og fryseelementerne sikkert har givet op efter det første døgn eller to. Men heldigvis for dig findes der flere måder du kan køle dine drikkevare, og dem kommer vi ind på her.

Brug tøris

Du kender det godt. Tøris er det der ser ekstremt fedt ud når du står inde på diskoteket og har købt en balje med lækker drikkelse til aftenen. Men udover at tøris ser fedt ud og får det til at ligne du koger dine Breezere, så vil tøris køle dine elskværdige øl til perfektion.

Tøris skal helst opbevares i en kasse, hvilket typisk også er sådan du modtager dem når du køber dem. Denne kasse er lavet af flamingo, og dette skyldes at flamingo er det materiale der kan modstå tøris’ voldsomme kølige effekt.

Grav et hul som i gamle dage

Her skal du også bruge en kasse af flamingo. Lav dit eget underjordiske køleskab ved bare at grave et hul i jorden hvori du sætter flamingokassen. Flamingokassen fungerer perfekt som køleskab eftersom der er meget luft mellem dets ellers tykke flader. Dette sørger for at beholde kulden og sørger for at varmen ikke slipper ind.

Det kræver blot en skovl, en flamingokasse og et par overarme der kan grave til.

Vådt stof eller avispapir er vejen frem

Det er lige så simpelt som de andre. Tag et lagen, nogle store fodboldstrømper eller noget helt tredje (helst noget bomuld), gør det vådt og pak dit alkohol ind i det. Lad det så stå i skyggen og du vil få nogle lækre kolde drikkevarer.

Dette skyldes at dit alkohol ikke vil blive påvirket af varmen (hvis det er en god dansk sommerdag) og derved kun blive påvirket af blæsten. Blæsten og det våde stof vil automatisk give en lavere temperatur som du fordelagtigt kan udnytte.

Her kan du også bruge avispapir hvis du ikke vil udnytte dine ellers hullede Mads Kristensen sokker, dit dynebetræk af satin eller andet stof. Rul dine flasker ind i avispapiret og gør dem herefter våde. Denne metode er absolut bedst såfremt det er glasflasker.

Børnebassinet fra Fætter BR

Faktisk handler dette bare om at du har et lille badebassin og fylder det med vand. Du skal ikke bade i det, selvom det nu også kan virke fristende, men blot smide dine drikkevarer deri.

Her vil du også kunne holde dine Slots kølige, men ikke helt lige så kølige som de andre metoder. I hvert fald ikke hvis solen står skarpt og bassinet står ude i solen hele dagen.

Nu skulle du gerne have nogle tricks i ærmet til festivalen. Så når du er sammen med dit hold, i har opsat jeres base og er klar til festlighederne, kan du nu hive nogle billige pluspoint hjem hos dine venner og vendinder.


Skriv en kommentar