KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Praktisk info -

Hold strøm på mobilen

En af de store udfordringer på sommerens festivaler er at holde strøm på mobilen, det er muligt at oplade teltefonen på festivalen i aflåste bokse for et mindre beløb. Denne løsning betyder dog at du ikke har adgang til din telefon i flere timer, samt kræver at du skal stå i kø for at aflevere og afhente din telefon. En anden mulighed er tjeneste for Volt og 3 som tilbyder en powerbank, som kan byttes til en ny fuldt opladt powerbank 1 gang dagligt.

Denne service fungerer fantastisk og sikrer strøm det meste af tiden - det sker dog ofte at 1 opladning per dag ikke er nok, og i de situationer er det derfor rigtig godt at have medbragt en opladt powerbank hjemmefra. Hos festivalkits har vi udviklet en unik powerbank som vi kalder powerkit som kan oplade din smartphone intet mindre end 7 gange - nok til en hel uge på Roskilde Fesitval.

Fordelen ved selv at medbringe en powerbank er også at du blot kan oplade den på festivalen ved de boder som oplader telefoner. Du slipper altså nu for at skulle vente flere timer hvor du ikke har adgang til din telefon. Uanset hvilken løsning du vælger anbefaler vi altid at du medbringer en powerbank så du altid har strøm på mobilen, da vi selv ved hvor frusterende og udfordrende det kan være når dine venner bliver væk på en festivalplads med over 100000 gæster.


Skriv en kommentar