KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Sådan får du et bad på Roskilde Festival  - Ny 2023 artikel

Praktisk info, Roskilde Festival -

Sådan får du et bad på Roskilde Festival - Ny 2023 artikel

På et eller andet tidspunkt i løbet af de 8 dages fest kan deodoranten og den stærkeste parfume ikke længere hamle op med lugten af øl og skidt. Det er de færreste der kan rende rundt i en uge uden at gøre et eller andet ved sig selv.

Undskyldninger bør der ikke være nogen af, da du altså har mulighed for at vaske dig på festivalen. Og disse muligheder vil vi komme ind på her.

På pladsen

På selve pladsen har du to muligheder for at få taget et bad. Her er der både de mange fællesbade og badesøen.

Fællesbade er den mest anvendte metode, da man ikke altid kan være helt sikker på vandkvaliteten i søen. I fællesbadene er der gratis koldt vand, eller varmt vand ved betaling af 25 kr. Der kan tages bad i følgende områder:

  • C110
  • G89
  • J81
  • L41
  • M61
  • P77
  • Q40

Derudover kan der tages bad i Get A Tent Central, Get A Tent A og Caravan / MC camping.

I byen

Hvis ovenstående ikke er dig, så er der selvfølgelig også muligheder for det inde i byen. Her kan du blandt andet tage i svømmehallen. Roskilde har en fremragende svømmehal der er beliggende ca. 3 kilometer fra festivalens nordlige indgang. Det er en gåtur på ca. 40 min. Alternativt kan en af de mange shuttlebusser der kører ind til Roskilde St. tages, fra stationen er der kun ca. 1 km.

Adressen til svømmehallen er Bymarken 37, 4000 Roskilde. 

Roskilde er en dejlig by, også foruden den anerkendte festival. Det kan være du og din camp har tænkt jer at tage på stranden, som vel og mærke kun ligger 4  kilometer væk fra festivalen. En ganske overskuelig tur hvis du samtidigt trænger til et afbræk fra festivalen. Det nemmeste er igen at tage en shuttlebus til Roskilde st. og gå de sidste 1-2 kilometer. 


Skriv en kommentar