KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Sådan kommer du billigt på festival

Praktisk info -

Sådan kommer du billigt på festival

At tage på festival behøver nødvendigvis ikke at være dyrt. Der findes en række tips som du helt sikkert godt vidst i forvejen, men som du ikke har udnyttet, samtidig med nogle tips du måske ikke har tænkt alverdens over.

Dyrt tilbehør betyder ikke nødvendigvis god festival

Mange unge bruger hvert år adskillelige af deres hårdtjente og surtopsparede penge på tilbehør som skal være af en bestemt kvalitet som man kan vise frem på festivalen.

Men lad os nu indse, at når de første 5 Breezere er skyllet ned, er det rimelig ligegyldigt om du har en højtaler fra B&O eller en anden – så længe den kan spille musik, og det kan høres.
Med andre ord, er du på udkig efter noget der kan spille musik til festivalen, så splejs med dem du skal afsted med, eller finde noget i en prisklasse mellem 500 og 1000 kroner. Alternativt kan du købe noget brugt.

Hvad angår telte til festivalen, bliver vi ofte nemt forblindet med alle de muligheder og ikke mindst ”alle de smarte lommer” som vi i princippet ikke behøver. Den vigtigste egenskab dit telt skal have, er at være vandafvisende. Tænker du at købe et telt som du kan bruge flere gange, til flere festivaler eller til skovture, så er det altså ikke lige inden en festival du skal erhverve dig sådan et.

Et godt tip når du skal købe et telt, er at finde dine behov. På den måde vil en potentiel sælger heller ikke kunne fylde dig en masse ævl om at du skal have det kæmpe store familietelt. For du magter sikkert heller ikke efter 7 dage med druk, at tage et familietelt og slæbe det med hjem.

Penge og mad

Hvis du kan sige ja til at have brugt flere penge i en brandert end du burde, eller du frygter du kommer til at bruge flere penge end du burde på festivalen, så kan du gøre noget rigtig smart for dig selv:

Opret en ny konto i din bank, en konto du kun overføre de penge du må bruge på festivalen, og sørg for at du ikke kan bruge flere penge end der står på den. Nu tænker du sikkert ”hvad nu hvis jeg bruger det hele de første 3 dage?” – Så er det ekstra smart at tage mad med der kan holde sig i festivalsperioden.

Du kan endda prøve at spise den mad du tager med i første omgang, og måske lige en pizzaslice om aftenen hvor du er mest hunger efter det, og så bruge penge på mad når dit forråd er sluppet op.

Tjen penge på festivalen

Har du nogensinde undret dig over hvorfor der er så mange fra østen til festivalerne? Det er der en utrolig god forklaring på. Hvis ikke det er for det eminente musikprogram, så er det for flasker med pant.

1 uges arbejde fuldtid med at samle flaske på en festival, kan betale en flybillet tur/retur til kina, dække kost og logi hvor du stadig har tjent en helt fornuftig skilling. Alt dette bare på flasker, og så overvej lige at du ikke nødvendigvis skal en tur til Kina efter festivalen.

En halv time om dagen på at samle flasker, og du vil have en nævneværdig bonus til din festivalskonto.

Sæt dig ned og find ud af hvor meget du drikker

Mange tager ned til Tyskland efter alkohol, uden egentlig at lave en indkøbsliste. Og langt de fleste køber alt for meget med hjem til festivalen, og det bliver den altså ikke just billig af, selvom sprutten er det.

Du kender bedst selv dine grænser, så sæt dig ned og tænk over hvor meget du ca. drikker på en festivalsdag og eventuelt om du har tænkt dig at købe alkohol på festivalen også – hvilket anbefales at være begrænset såfremt du ønsker en billig festival.
Så er du også fri for at skulle slæbe 6 kasser Slots med hjem igen til din etværelseslejlighed som du så kan gå rundt i en måned efter og få mild kvalme af.

Spot tilbuddene og køb i god tid

Det giver lidt sig selv. Men hvis du ved at du skal til en festival om sommeren, og du ser at der er vanvittige tilbud på enten alkohol, telt, solcelleoplader til mobilen eller andet – så køb det. Du sparer både kroner og tid ved bare at gøre det nu. Her på Festivalkits giver vi alle tidlige bestillinger en besparelse på op til 70% - efterhånden som vi nærmer os festival-start hæver vi priserne.

Hvad nærmest er vigtigst, så køb din billet i så god tid som muligt. Billetterne til festivalen har det med at blive dyrere jo tættere man kommer på festivalsdatoen, her kan der i princippet være et par tusinde at spare hvis du køber den med det samme, end hvis du skal købe den på Den Blå Avis af en fyr der hedder Thomas til 800 over normalprisen, bare fordi der er udsolgt.

Summa summarum

Find dine behov, både fysisk og psykisk og begræns dig selv herefter. Køb det du skal bruge når det er billigst og undgå køb i sidste sekund. Har du mod på en heftig timeløn, så kan du samle lidt flasker på festivalen og gøre dig en rigtig god fortjeneste.

Dette er opskriften på en billig festival.


Skriv en kommentar