KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Sådan overlever du festivalen

Jelling Festival, Praktisk info, Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox -

Sådan overlever du festivalen

Festival livet byder på en masse udfordringer. Her kan det være noget med maven, menstruation, din mobil, renligheden eller noget helt andet. Du støder på alverdens der kan skabe små problemer for dig i løbet af sådan en festival. Så hvis du gerne vil være nogenlunde forberedt, så skal du læse med her.

Sundhed, medicin og kropspleje

Ikke fordi du skal tage nogle vitaminpiller med, drikke en spiseske fiskeolie eller ligge en ansigtsmaske hver anden dag. Dette er udelukkende hvis du skulle gå hen og få problemer med maven.

Inden du tager afsted, så husk Imodium kapsler Alfa og Omega. Det kan være du står og er snakker med en ekstremt sød person, i har måske kysset lidt og der ligger lidt i luften at i skal hygge sammen senere, men du kan samtidig mærke at den falafel du fik før med chili gør dig lidt urolig for underlivet. Ja, det ville ikke være så godt. Derfor bør du have Imodium kapsler med til festivalen, og de virker indenfor 60 minutter.

Til gengæld må du ikke bruge imodium kapslerne hvis du har tegn på en tarminfektion. Dette kan være i form af blod i afføringen eller feber.

Respekter solen

Selvom Danmark ikke just kan prale af eksotiske sommerdage, så kommer der altså nogen der ind i mellem er varme nok til at kunne gøre skade på vores kroppe. Derfor skal du altid have solbriller, solcreme og en kasket med dig på festivalen. Disse 3 ting er det der gør dig til en festivalsridder der er klar på de spontane idéer ham den fulde kammerat altid får, som kræver lidt mod.

Din mobiltelefon er vigtig

Din festivaloplevelse kan blive meget begrænset hvis din telefon går i stykker eller hvis den bliver stjålet. Hvordan skal du ellers komme i kontakt med dine venner, finde tilbage til din base eller ringe til mor og sige at det hele er OK.

Sæt et klistermærke på din telefon og skriv på den. Gør den unik så ingen vil stjæle den, så du selvfølgelig også kan få det af igen efter festivalen. På klistermærket skal du skrive dit navn og eventuel en vens telefonnummer, så i kan aftales at mødes hvis nogen finder din telefon, i tilfælde af at du har tabt den.

Vær på forkant med kunstnerne

De små bands overrasker altid. De bands der står med den mindste skriftstørrelse. Det er de bands du oftest aldrig får hørt, fordi det er der hvor du og dine rødder spiller ølbowling eller beerpong. Men hvis du heller ikke vil spilde din tid på at tage hen og se nogle bands du ikke kender, for så at finde ud af at det ikke er noget for dig, så brug playlisterne du kan finde på f.eks Tidal eller Spotify. Der er en samlet liste over alle kunstnerne der spiller på festivalen og nogle af deres bedste sange.

På denne måde kan du vide i forvejen om der er et band du er nødt til at få hørt i løbet af festivalen, så du ikke sidder 5 måneder efter og pludseligt er det band du ikke fik hørt der er slået igennem.

Rør i jorden køler

Hvis du køber et PVC-rør (PVC er en plasttype), som kan bøjes, så grav et aflangt hul. Her smider du røret i så begge ender stikker 10 centimeter op på hver side af hullet. I røret du nu så småt har begravet, hælder du vand i. Når du har gjort dette, smider du dine øldåser ned, og på denne måde har du dit helt eget underjordiske kølesystem.

Dette er et alternativ til at grave et hul i jorden, og køle dine drikkevarer på denne måde. Ved brug af røret og vandet, skaber du noget innovativt og mere effektivt.

Find de bedste råd

Når du efterhånden har været på festival nogle gange, så vil du selv have din egen lille samling af tips og tricks. Det kan også være du ikke endnu ved eller tror på at solcreme og PVC røret i virkeligheden er så smart som det lyder. Men det vil du finde ud af.

Når festivalen er ovre, så gør dig nogle tanker om hvad der kunne være bedre. Skriv det ned og tænk over det til næste år. Så kan du og dine venner sætte jer ned en enkelt dag og forberede jer på de problemer i har haft. På denne måde vil i efter kort tid opbygge nok erfaring til at få jer en yderst glat og fantastisk festival.


Skriv en kommentar