KURV
Du er kun {{ ssTotalPrice }} fra fri fragt!

Wuhuu! du har fået fri fragt

Praktisk info -

Undgå tyveri på festivalen

Skal du på festival – Så tag et par forholdsregler.

Vi kender alle tiderne, hvor vi har arbejdet hårdt, og endelig er blevet klar til en tur på festival. Vi er alle glade og i fantastisk godt festhumør. Nu skal der bare drikkes igennem, så vi kan have en kanon festival med en masse sjov og ballade.

Men mange af os, glemmer desværre at der findes rigtig mange festivalgæster med et andet ærinde end blot at feste og have det sjovt. Vi forlader vores små lejre, og vi tænker slet ikke tanken om at låse vores telte.

Der findes rigtig mange mennesker, som udelukkende tager til festival for at tjene penge. Og den nemmeste måde at tjene penge på, er at stjæle de mest værdifulde genstande hos festivalgæsterne.

Der finder en del forholdsregler, som man kan tage som festivalgæst. Man kan blandt andet låse sine telte, når hele gruppen forlader teltet. Det vil helt sikkert vække lidt opsigt, hvis nogen prøver at give sig selv adgang til et låst telt. Derimod vil det nok være de færreste som vil tænke en tanke at det måske er en tyv der er på vej ind i teltet, hvis man ser nogen gå direkte hen i mod et specifikt telt.

Hvis teltet er låst med vores medfølgende kodelås vil det samtidigt betyde at forsikringen dækker hvis uheldet skulle være ude.

Man skal dog aldrig ikke efterlade kontanter eller værdigenstande i sit telt. Af dyre værdigenstande, kan nævnes kameraer, mobiltelefoner, Ipads/tablets.

Inden man tager på en festival, kan man skrive din telefons imei-nummer ned – På den måde kan man lave en politianmeldelse og telefonen kan hurtigt blive efterlyst hos politiet.

Hos tyveknægtene gælder alle muligheder for at tjene penge. Det er desværre ikke kun ”indbrud” i teltene – Det opleves også ofte, at tyveknægtene går direkte i folks lommer, mens de står tæt på hinanden og hører god musik med en stor øl i hånden. Og hvis man på det tidspunkt har fået en del at drikke, så kan det måske være lidt svært at mærke at man er ved at blive bestjålet.

Derfor opfordrer vi alle festivalgæster til at være ekstra opmærksomme på tyveknægtene – Både på campingområderne – Men også når man hører musik fra scenen.

Derudover er det også en rigtig god ide, at hente en applikation som kan spore sin telefon, i tilfælde af at den bliver stjålet. Det kan blandt være ”Find my Iphone” hvis man har en Iphone eller ”Find my phone” hvis man har en Android telefon.

Der kan dog være en usikkerhed på mellem 15-20 meter, så kan man ikke regne med at man finder sin telefon med det samme, hvis den bliver stjålet. Men man kan selvfølgelig være heldig, hvis man sætter den til at lave en høj lyd, og man samtidig er flere personer som leder efter telefonen på en gang.

Uanset hvilke forholdsregler man tager, skal man dog altid have i mente at en festivalplads med tusindevis af mennesker og 1 øl eller 10 i kroppen medfører en højere sandsynlighed for at noget forsvinder eller går i stykker - vi anbefaler derfor at man ikke medbringer så få ting som muligt som man ikke kan tåle miste.


Skriv en kommentar